Hinnat ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuu myClubin kautta. Jokaiseen ryhmään tulee ilmoittautua erikseen.

Mikäli sinulla ei ole vielä myClub tunnuksia (eli et ole käyttänyt sitä aiemmin muun seura- / harrastustoiminnan yhteydessä), tulee sinun luoda itsellesi ensin myClub tunnus, jotta ilmoittautuminen on mahdollista. Tunnuksen voit tehdä täältä.

Koronapandemian takia edellytämme kaikilta tunneille osallistuvilta myClub tunnuksia, myös kertamaksulla kävijöiltä. 

Jonossa oleminen tarkoittaa, että ryhmä on täynnä. Ilmoitamme sähköpostilla, jos paikka ryhmään vapautuu.

Ilmoittautuminen syyskauden 2021 ryhmiin aukeaa 15.elokuuta klo 18.00. Kuntonyrkkeilijöiden jälkimmäisen osion ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. 

 

Kausi- ja kertamaksut

  • Kilparyhmä 160 € / kausi
  • Nyrkkeilyakatemia 140 € / kausi
  • Nyrkkeilykoulu 110 € / kausi

Kuntonyrkkeilijöiden kausi on jaettu kahteen 8 viikon jaksoon koronapandemian takia. Molempiin jaksoihin tulee ilmoittautua erikseen. Hinta määräytyy treenikertojen mukaan (max 3 ryhmää / jäsen):

  • 1 krt / vko 65 €
  • 2 krt / vko 90 €
  • 3 krt / vko 115 €

Välinetunnille ilmoittaudutaan erikseen myClubissa. Hinta 8 viikolta on 15 euroa. Ryhmä on tarkoitettu nyrkkeilyjaoston jäsenille. 

Jaoston jäsenmaksu on 40 € / vuosi ja se sisältyy kausimaksuun. 

Nyrkkeilyn kertamaksuhinta on 10 euroa ja se maksetaan ohjaajalle käteisellä, liikuntaseteleillä ja osoittamalla kertamaksukuitti sähköisissä liikuntaetupalveluissa (esim. ePassi, Smartum). Kertamaksulla käyminen onnistuu ryhmissä, jotka eivät ole täynnä. Kertamaksulla kävijöiltäkin vaaditaan myclub-tunnukset, jotka ohjaaja voi lisätä sinut tunnille. Kertakävijöille suosittelemme toistaiseksi ottamaan ensin yhteyttä sähköpostitse. 

Huom! Maksamatta jääneet kausimaksut siirrämme perintätoimiston perittäväksi.

 

Maksaminen

Nyrkkeilyjaoston pankkiyhteys on:
Nordea IBAN: FI92 1025 3000 214778, BIC: NDEAFIHH

Maksu aina viitteellä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun.
Vahvistat paikkasi ryhmässä vasta maksettuasi kausimaksun. 


HUOM! Niiden kuntonyrkkeilijöiden, jotka treenaavat useamman kerran viikossa, tulee ilmoittautua jokaiseen ryhmään erikseen. Tässä tapauksessa myClub luo kuitenkin jokaisesta ryhmästä erillisen laskun, joista vain yksi maksetaan (mitätöimme muut muodostuneet laskut jälkeenpäin).


Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit. Maksu tunnin yhteydessä ohjaajalle, muista kuitata liikuntasetelit valmiiksi.

Vastaanotamme kausimaksut myös Smartum verkkomaksuina tai SmartumPay sovelluksella! Ohjeet Smartum.fi

Maksuvälineenä käy myös Eazybreak. Tapanilan Erän nyrkkeilyn koodi on Q623

Maksuvälineenä käy myös ePassi. 

Ohjeet ePassi.fi

Jos maksat kausimaksun osissa, laita siitä viesti sähköpostiosoitteeseen nyrkkeily@tapanilanera.fi

Ps. Kortinlukulaitetta meillä ei edelleenkään ole eli tilisiirto, käteinen, Smartum liikuntasetelit tai Smartum tai Eazybreak verkkomaksu sekä ePassi mobiilimaksu toimivat.

Laskutusosoite: 

Tapanilan Erä nyrkkeilyjaos, Esko Huttunen, Aurinkomäentie 15 E, 00730 Helsinki

 

Varauksen peruuttaminen ja maksetun kausimaksun hyvittäminen

Ole yhteydessä jaostoon: nyrkkeily@tapanilanera.fi. Kerro ryhmät, joihin olet ilmoittautunut sekä mahdollinen laskusi viitenumero. Emme hyvitä jo maksettuja kausimaksuja kuin erittäin painavasta syystä (esim. sairastuminen tai jos peruminen tapahtuu max. kaksi viikkoa kauden alusta).

 

Poissaolojen korvaaminen ja pitkät poissaolot

Yksittäiset poissaolot on mahdollista korvata loppukaudesta muissa ryhmissä, mikäli ryhmissä on tilaa (tiedotamme korvausmahdollisuudesta kauden edetessä). Pitkät poissaolot: ilmoita välittömästi, jos joudut jäämään pois tunneilta pidemmäksi aikaa, niin voimme vapauttaa paikkasi mahdollisesti jonossa oleville. Ilmoitukset pitkistä (=yli kolme viikkoa kestävät) poissaloloista: nyrkkeily@tapanilanera.fi