Ohjaajat

Ohjaajatiimiimme kuuluu joukko koulutettuja ja kokeneita kuntonyrkkeilyohjaajaa. Tuemme ohjaajien jatkokouluttautumista Nyrkkeilyliiton kursseilla.

Kaikki vakio-ohjaajamme ovat suorittaneet Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja täydennyskoulutuksen tai pitämäänsä ryhmään liittyvän erityiskoulutuksen.

Päävalmentajamme Jari Johansson on suorittanut Nyrkkeilyliiton 2. tason valmentajakoulutuksen.

 

Sinusta kuntonyrkkeilyohjaaja?

Haluatko oppia lisää nyrkkeilystä, valmentamisesta ja ryhtyä TaE nyrkkeilyyn kuntonyrkkeilyohjaajaksi? Tarjoamme sitoutuneille ohjaajille koulutusta, ilmaisen jäsenyyden sekä mahdollisuuden treenata muiden ohjaajien tunneilla. 

Tutustu ohjaajiimme!

 

Inka

Inka

Inka on tuttu maanantain kuntonyrkkeilytunneilta. Tunneilla on hymy herkässä, niin ohjaajilla kuin treenaajillakin.

Lue lisää
Jari

Jari

Jari on jaostomme päävalmentaja. Hän on vastuussa kilpanyrkkeilijöistä sekä nyrkkeilyakatemiasta. Jari on suorittanut Nyrkkeilyliiton 2. tason valmentajakoulutuksen.

Lue lisää
Kalle

Kalle

Kalle on suorittanut Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssit sekä Diplomikurssin vuonna 2013. Tavoite ja yhdellä yli!

Lue lisää
Mikkis

Mikkis

Mikkis ohjaa kuntonyrkkeilijöiden jatkoryhmää sekä nyrkkeilykoulua. Rakkaudesta lajiin Mikkikseltä eivät ideat lopu!

Lue lisää
Niina

Niina

Niina löysi kuntonyrkkeilystä ratkaisun niska- ja hartiaseudun ongelmiin. Nyt hän toimii ohjaajana ja kannustaa muitakin kokeilemaan rohkeasti lajia.

Lue lisää
Pauli

Pauli

Pauli on pitkäaikaisimpia jäseniämme ja ohjaajia. Paulin hyväsydämisyys ei jää keneltäkään huomaamatta.

Lue lisää
Väinö

Väinö

Väinön ohjaa sekä alkeis- että jatkoryhmän tunteja. Hän yhdistää tunneillaan kilpavalmennuksesta tutut harjoitteet kuntonyrkkeilyyn.

Lue lisää