Kuntonyrkkeily sopii kaikille

Syyskauden ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 9. elokuuta , kuntonyrkkeilytunnit starttaavat 14.8. alkavalla viikolla! 

syyskauden 2017 aikataulu

 

Ryhmien kuvaukset

  • Alkeisryhmä: Ikäraja 15 vuotta, sekaryhmät. Kausi alkaa aina nyrkkeilytekniikan perusteiden opettamisella: asento, liikkuminen, peruslyönnit ja -väistöt. Tuntiohjelmaan kuuluvat myös väline- ja lihaskuntoharjoitukset. Kauden edetessä ja taitojen karttuessa myös harjoitteet vaikeutuvat. Alkeisryhmä sopii uusille kuntonyrkkeilyn harrastajille, joilla ei ole aikaisempaa lajiharjoittelukokemusta. Ryhmän tunnit sopivat myös hyvin harrastajille, jotka haluavat hioa lyöntitekniikkaansa tai kerrata perusliikkumista.
  • Jatkoryhmä: Ikäraja 15 vuotta, sekaryhmät. Ryhmät on tarkoitettu vähintään yhden kauden alkeisryhmässä harjoitelleelle sekä heille, joilla on aikaisempaa harjoittelukokemusta, joko kuntonyrkkeilyssä tai vastaavassa kamppailu-urheilussa (karate, jujutsu...). Harjoitukset perustuvat pitkälti ohjaajan neuvomiin ennaltamäärättyihin lyöntisarjoihin. Paritekniikkaosuuksissa treenataan peruslyöntien lisäksi lyöntisarjoja väistöineen. Pistarinpidon lisäksi harjoitellaan jo vähän nyrkkeilynomaisesti lyöntien torjumista ja blokkaamista. Vaihto ei tarkoita taukoa, joten näillä tunneilla kunto kohoaa taatusti.
  • Välineryhmä: Kuntopiiriä kuntonyrkkeilijöille: kahvakuulaa, gymstickiä, kuntopalloja, keppijumppaa, kehonhuoltoa. Osallistu 30 euron lisämaksulla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kuntonyrkkeily on hyvä laji esimerkiksi stressin ja niska-hartia -seudun kipujen lievittämiseen. Säännöllisen harjoittelun avulla parannat myös lihastasapainoa sekä lihasten aineenvaihduntaa. Kuntonyrkkeily kehittää mieltä ja kehoa monipuolisesti!

Päivitetty  27.7.2017