Kuntonyrkkeily sopii kaikille - ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ kevään 2019 ryhmiin!

Kevätkauden ilmoittautuminen on käynnissä - alla kevään tuntikartta.

Ilmoittautumisohjeet: http://www.taenyrkkeily.fi/yleista/hinnasto-ja-maksaminen

Ilmoittautuminen: tapanilanera.myclub.fi/flow/events/public (kaikki kevään 2019 nyrkkeilytunnit saat näkyviin suodattamalla ryhmäksi nyrkkeilyn).

KEVÄÄN 2019 TUNTIKARTTA:

  Hinnasto

Ryhmien kuvaukset

  • Alkeisryhmä: Ikäraja 15 vuotta, sekaryhmät. Kausi alkaa aina nyrkkeilytekniikan perusteiden opettamisella: asento, liikkuminen, peruslyönnit ja -väistöt. Tuntiohjelmaan kuuluvat myös väline- ja lihaskuntoharjoitukset. Kauden edetessä ja taitojen karttuessa myös harjoitteet vaikeutuvat. Alkeisryhmä sopii uusille kuntonyrkkeilyn harrastajille, joilla ei ole aikaisempaa lajiharjoittelukokemusta. Ryhmän tunnit sopivat myös hyvin harrastajille, jotka haluavat hioa lyöntitekniikkaansa tai kerrata perusliikkumista. Alkeisryhmissä on kauden alussa kaksi ohjaajaa, jotta kaikille riittää tarvittavaa ohjausta.
  • Jatkoryhmä: Ikäraja 15 vuotta, sekaryhmät. Ryhmät on tarkoitettu vähintään yhden kauden alkeisryhmässä harjoitelleelle sekä heille, joilla on aikaisempaa harjoittelukokemusta, joko kuntonyrkkeilyssä tai vastaavassa kamppailu-urheilussa (karate, jujutsu...). Harjoitukset perustuvat pitkälti ohjaajan neuvomiin ennaltamäärättyihin lyöntisarjoihin. Paritekniikkaosuuksissa treenataan peruslyöntien lisäksi lyöntisarjoja väistöineen. Pistarinpidon lisäksi harjoitellaan jo vähän nyrkkeilynomaisesti lyöntien torjumista ja blokkaamista. Vaihto ei tarkoita taukoa, joten näillä tunneilla kunto kohoaa taatusti.
  • Harrasteryhmä: Edistyneiden kuntonyrkkeilijöiden ryhmä. Tunneilla halukkailla sparrausmahdollisuus.
  • Välineryhmä: Kuntopiiriä kuntonyrkkeilijöille: kahvakuulaa, gymstickiä, kuntopalloja, keppijumppaa, kehonhuoltoa. Osallistu 30 euron lisämaksulla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kuntonyrkkeily on hyvä laji esimerkiksi stressin ja niska-hartia -seudun kipujen lievittämiseen. Säännöllisen harjoittelun avulla parannat myös lihastasapainoa sekä lihasten aineenvaihduntaa. Kuntonyrkkeily kehittää mieltä ja kehoa monipuolisesti!