Hanna on vetänyt pohjoisimmat kuntonyrkkeilytunnit!

Aloittelin aika kauan aikaa sitten! En ois osannu itse lajia löytää, mutta Sodankylän Riskimmys ry:stä pyydettiin. Halusivat monipuolisempaa ohjelmaa uudelle tilavammalle Polargymin toimitilalle. Veikkaan, että olivat aikanaan pohjoisimmat kuntonyrkkeilytunnit. Kurssin jälkeen opiskelin nyrkkeilyä harrastaneiden vetoparien Saulin ja Vesan kanssa. (En kuollaksenikaan muista enää sukunimiä). Kolme kautta taisin ehtiä ennen etelään muuttoa. Jatkoin salilla käyntiä & säkin hakkaamista aina kun siihen löytyi mahdollisuus, mutta puoli elämää keräilin rohkeutta lähteä täällä seuraan harrastamaan. Onneksi löysin Erälle ja sain keväällä verestää muistojani & oppia uutta, kun Kuntonyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajan perus-&jatkokurssin.
Lajina kuntonyrkkeily kiehtoo, koska kehittyä voi loputtomasti, kunto kasvaa treeneissä&ennenkaikkea tämä kaikki on yhdessä tehden kivaa. Nyrkkeillessäkin koitan muistaa periaatteen, että minkä teet tee hyvin: malttia & rauhaa ensin ja kun alkaa sujumaan niin vauhtia &voimaa lisää. Laji on huikean hyvä irtiotto kaikenlaisista arjen ajatuksista ja tosi mukavia ihmisiä tuntuu olevan lajin parissa täällä etelässäkin.

Lisäksi pyöräilen, uin,opettelen palstailua, nautin sielukkaasta live-musasta, tanssista ja kasvatan kolmea lasta&kahta kissaa - tai oikeastaan kasvan kokoajan heidän rinnallaan ❤️