Tervetuloa TaE nyrkkeilyn Nyrkkeilykouluun

Nyrkkeilykoulu on tarkoitettu sekä uusille 11 vuotta täyttäneille vasta lajiin tutustuville että jo aiemmin nyrkkeilykoulussa harjoitelleille samanikäisille tytöille ja pojille.

Nyrkkeilykoulun kevätkausi 2020 alkaa 7.1.

  • tiistaina klo 17.00 - 18.00
  • torstai klo 17.00 - 18.00

Hinta kevätkaudelle 110 euroa, sis. kaksi treeniä viikossa ja Erän jäsenmaksun. Asuksi kelpaa kevyt sisäliikunta-asu ja sisäpelitossut (vaalea pohja), hanskoja saa lainata salilta. 

Ilmoittautuminen ja maksaminen: http://www.taenyrkkeily.fi/yleista/hinnasto-ja-maksaminen

Nyrkkeilykoulussa opetellaan lajin alkeita, harjoitellaan kisaillen ja lihaskuntoa kehittäen.
Nyrkkeilykouluryhmän keskeisiä tavoitteita ovat koordinaation ja rytmitajun kehittäminen. Keskittymiskyky ja ohjeiden mukaan toimiminen kehittyvät siinä sivussa. Nyrkkeilykoulussa opetellaan nyrkkeilyn perusteet: iskut, väistöt, liikkuminen, asenne, ym. Kenenkään ei tarvitse arastella ryhmiin osallistumista; harjoitukset ovat leikinomaisia ja tiukasti valvottuja.

Nyrkkeilykoulun toiminnasta vastaa päävalmentaja Jari Johansson

TaE nyrkkeily on Olympiakomitean Tähtiseura

Nyrkkeilykoulun vanhempainilta järjestetään n. 3 viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Noudatamme NuoriSuomen Hyvä seura -sääntöjä, joista sovitaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Keväällä nyrkkeilykoululaiset voivat osallistua seuran Kevätleirille, jonne seuran nuoret, sekä kilpailijat että harrastajat, kokoontuvat harjoittelemaan yhdessä.

  (päivitetty 10.1.2020)

Kuvia nyrkkeilykoulusta