2.12.2014

Erän Sinettikisat kruunasivat toimintavuoden

Ollaan yhdessä hyvää seuraa - ja sitä me todella olimme. TaE nyrkkeilyn talkootöillä organisoima Erän Sinettikisat oli iloinen nyrkkeilytapahtuma hienon toimintavuoden päätteeksi.

Erän Sinettikisat kruunasivat toimintavuoden

Erällä nyrkkeiltiin jälleen kilpaa

Vuosi 2014 huipentui Erän Sinettikisoihin.

Tilaisuus alkoi virallisella Sinettimerkin luovutuksella jaostomme käyttöön. Nyrkkeilyliitosta paikalla oli koulutus- ja junioripäällikkö Sanna Laine. Perinteitä kunnioittaen yleisö ja kilpailijat kunnioittivat edesmenneen nyrkkeilylegendamme Osku Kanervan muistoa minuutin hiljaisella hetkellä. Lisäksi tilaisuudessa palkittiin jaostomme vuoden parhaat.

Kisoja varten saimme vieraiksemme vastustajat Tanskasta. Ottelutauolla esiintyi Tapanilan Erän voimistelujaoston Aforia-ryhmä.

Sanat eivät riitä kiittämään tarpeeksi työryhmää ja suurta määrää talkoolaisia, jotka Heidin, Tonin, Eskon, Jarin, Villen, Michen ja Mian johdolla mahdollistivat Erän Sinettikisojen onnistumisen. Paikalla oli ilahduttava määrä kuntonyrkkeilijöitä, junioreita, vanhempia, entisiä ja nykyisiä kilpailijoitamme. Erityisen iloisia olemme runsaasta katsojamäärästä - kilpanyrkkeily elää ja voi hyvin!

Voimme ylpeydellä todeta: ollaan yhdessä ihan parasta seuraa!