5.1.2019

Tapanilan Erä Nyrkkeilyn kevään kuntonyrkkeilytunnit ja nyrkkeilykoulu starttaavat ensi viikolla (7.1.2019 alkaen). VIELÄ EHDIT MUKAAN!

Kuntonyrkkeily on erinomainen kuntoilumuoto ja hyvä keino esimerkiksi stressin sekä istumatyöstä johtuvien niska-hartiaseudun kipujen lievittämiseen. Säännöllisen harjoittelun avulla parannat myös lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa. Kuntonyrkkeily kehittää mieltä ja kehoa monipuolisesti ja sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta!

Tapanilan Erä Nyrkkeily tarjoaa kaikille sopivia ryhmiä vasta-alkajasta jo aiempaa kamppailulajitaustaa omaaville. Tule mukaan!

 Tässä kevään tuntiohjelmamme:

Kevätkauden ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu myClub -järjestelmän kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä myClub tunnuksia (eli et ole käyttänyt sitä aiemmin muun seura- / harrastustoiminnan yhteydessä), tulee sinun luoda itsellesi ensin myClub tunnus , jotta ilmoittautuminen on mahdollista. Tunnuksen voit tehdä osoitteessa id.myclub.fi/flow/login ("Luo myClub ID").

Kun olet luonut itsellesi tunnuksen, löydät kaikki ohjatut treeniryhmämme seurahaun kautta käyttämällä "Tapanilan Erä" -hakusanaa ja rajaamalla haun nyrkkeilyyn. Löydät tapahtumat myös tämän suoran linkin kautta: tapanilanera.myclub.fi/flow/events/public

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu valitsemalla "Ilmoittaudu". Alkeisryhmien maksimikoko on 30 henkilöä ja jatkoryhmien 28 henkilöä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja jos ryhmät tulevat täyteen, ilmoittautuminen jonoon on mahdollista.

HUOM! Niiden kuntonyrkkeilijöiden, jotka treenaavat useamman kerran viikossa, tulee ilmoittautua jokaiseen ryhmään erikseen. Tässä tapauksessa myClub luo kuitenkin jokaisesta ryhmästä erillisen laskun, joista vain yksi maksetaan (mitätöimme muut muodostuneet laskut jälkeen päin). Laskun summaksi tulee voimassa olevan hinnaston mukainen summa ilmoittautumisen yhteydessä valittavan lisämaksun kautta: 1 krt vko = 125€, 2 krt vko = 175€ (valitset lisämaksu 50€), 3 krt vko = 225€ (valitse lisämaksu 100€).

Väline- ja kehonhallintatunnille ilmoittaudutaan aiemmista kausista poiketen erikseen myClubin kautta. Hinta edelleen 30 € kaikkille kunto- ja kilpanyrkkeilytoimintaan kevätkaudella 2019 osallistuville.

Liikuntaseteleillä maksun voit suorittaa ensimmäisellä tunnilla ohjaajalle, vaikka maksu olisikin jo erääntynyt aiemmin. Lisätietoja hinnoista ja maksamisesta: www.taenyrkkeily.fi/yleista/hinnasto-ja-maksaminen.

Varmistathan lisäksi, että sinulla on kauden alkaessa myös voimassa oleva vakuutus sekä Nyrkkeilyliiton lisenssi harrastustapasi mukaisesti: http://www.taenyrkkeily.fi/yleista/vakuutukset-ja-lisenssit

Kaikkiin ilmoittautumis- ja maksuasioihin liittyen vastaamme sähköpostitse osoitteessa: tae.talous@gmail.com