30.7.2019

ILMOITTAUTUMINEN syksyn 2019 ryhmiin alkanut!

Syyskauden 2019 ilmoittautuminen on käynnissä!

Tuntivalikoimastamme löytyy takuulla jokaiselle jotakin!

Tutustu ryhmiimme ja niiden kuvauksiin alla.

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan myClubin kautta. Lisätietoja ilmoittautumisesta ja hinnoistamme: Hinnasto ja ilmoittautumisohjeet

SYKSYN 2019 TUNTIKARTTA:

Kuntonyrkkeily

Ryhmien kuvaukset

  • Alkeisryhmä: Ikäraja 15 vuotta, sekaryhmät. Kausi alkaa aina nyrkkeilytekniikan perusteiden opettamisella: asento, liikkuminen, peruslyönnit ja -väistöt. Tuntiohjelmaan kuuluvat myös väline- ja lihaskuntoharjoitukset. Kauden edetessä ja taitojen karttuessa myös harjoitteet vaikeutuvat. Alkeisryhmä sopii uusille kuntonyrkkeilyn harrastajille, joilla ei ole aikaisempaa lajiharjoittelukokemusta. Ryhmän tunnit sopivat myös hyvin harrastajille, jotka haluavat hioa lyöntitekniikkaansa tai kerrata perusliikkumista. Alkeisryhmissä on kauden alussa kaksi ohjaajaa, jotta kaikille riittää tarvittavaa ohjausta.
  • Jatkoryhmä: Ikäraja 15 vuotta, sekaryhmät. Ryhmät on tarkoitettu vähintään yhden kauden alkeisryhmässä harjoitelleelle sekä heille, joilla on aikaisempaa harjoittelukokemusta, joko kuntonyrkkeilyssä tai vastaavassa kamppailu-urheilussa (karate, jujutsu...). Harjoitukset perustuvat pitkälti ohjaajan neuvomiin ennaltamäärättyihin lyöntisarjoihin. Paritekniikkaosuuksissa treenataan peruslyöntien lisäksi lyöntisarjoja väistöineen. Pistarinpidon lisäksi harjoitellaan jo vähän nyrkkeilynomaisesti lyöntien torjumista ja blokkaamista. Vaihto ei tarkoita taukoa, joten näillä tunneilla kunto kohoaa taatusti.
  • Välineryhmä: Kuntopiiriä kuntonyrkkeilijöille: kahvakuulaa, gymstickiä, kuntopalloja, keppijumppaa, kehonhuoltoa. Osallistu 30 euron lisämaksulla.
  • Nyrkkeilykoulu: Tarkoitettu sekä uusille 11 vuotta täyttäneille vasta lajiin tutustuville että jo aiemmin nyrkkeilykoulussa harjoitelleille samanikäisille tytöille ja pojille.
  • Nyrkkeilyakatemia: Seuran nuorimpien, eli 11-16 -vuotiaitten nyrkkeilijöitten valmennusryhmä.  Ryhmään pääseminen edellyttää vähintään  Nyrkkeilykoulun käyntiä tai kokemusta muusta kamppailulajista. Nyrkkeilyakatemiassa harjoitellaan tekniikka-, väline-, ottelu-, fysiikka-, koordinaatio-, reaktio-, nopeus-, yleis- ja lajitaitoharjoituksia. Kilpailemisen halu täytyy kuitenkin syntyä itsestään, joten Nyrkkeilyakatemiassa harjoitteleminen ei velvoita osallistumaan otteluihin, vaan lajia voi harrastaa myös ilman kilpalisenssiä! 
  • Kilparyhmä: Treeneihin osallistuminen edellyttää nyrkkeilyn perusasioiden tuntemista ja halua otella kehässä. Kilpanyrkkeilijöiden harjoituksiin kuuluu keskeisenä osana otteluharjoitukset, jossa harjoitellaan iskutuntumassa olemista. Ryhmä harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa, ryhmässä edellytetään säännöllistä harjoittelua, vähintään kolmasti viikossa omalla salilla sekä omatoimista treenausta valmentajan ohjeiden mukaisesti. Harjoittelu edellyttää kilpavakuutuksen ja -lisenssin hankkimisen. Kilpanyrkkeilijöiden harjoituksissa käyvät kilpailuihin tähtäävät 15-40 -vuotiaat nyrkkeilijät.
  •  

    Nyrkkeily on hyvä laji esimerkiksi stressin ja niska-hartia -seudun kipujen lievittämiseen. Säännöllisen harjoittelun avulla parannat myös lihastasapainoa sekä lihasten aineenvaihduntaa. Nyrkkeily kehittää mieltä ja kehoa monipuolisesti!