31.7.2020

Ilmoittautuminen syksyn tunneille alkaa 2.8. - tärkeätä tietoa syksyn harjoitteluun!

Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 2.8. klo 20.00. Tuntikartassa on pieniä muutoksia, luethan läpi. Korona pandemian vuoksi on tärkeätä että noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia. Luethan uutisen siis kokonaan läpi!

 

 
Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 2.8. klo 20.00
Tuntikartassa on joitakin muutoksia, joten lukekaa huolella kartta läpi ennen ilmoittautumista. 
Ryhmäkoko on rajoitettu 20 henkeen vallitsevan koronatilanteen takia. Teemme tulevalla kaudella oletettavasti tappiota taloudellisesti ryhmäkoon vuoksi, mutta pidämme toistaiseksi hinnat ennallaan, koska kevätkausi jäi vajaaksi. Toivomme ymmärrystä jäsenistöltä! Pääasia, että toiminta saadaan jatkumaan ja päästään yhdessä tekemään. 
 
Muita huomioita tulevaan syyskauteen liittyen:
Nyrkkeilykausi 2020 on täynnä epävarmuuksia, mutta teemme parhaamme, että pääsemme harjoittelemaan turvallisesti. Noudatamme ensisijaisesti viranomaisten sekä Tapanilan Erän toimintaohjeita. Mahdollisiin muutoksiin kesken kauden meidän on varauduttava. Tarvittaessa siirrämme harjoitukset ulos, mikäli näemme sen tarpeelliseksi ja viranomaisten sekä Tapanilan Erän linjaukset niin suosittelevat. 
Jotta pystymme harjoittelemaan turvallisesti, pyydämme jokaisen jäsenen huomioimaan seuraavat asiat:
Pienistäkin infektio-oireista jäädään kotiin eikä saavuta harjoituksiin eli harjoituksiin saapuvat vain oireettomat henkilöt.
Pese kätesi saippualla harjoituksiin saapuessasi ja sieltä lähtiessäsi. 
Yskäise ja aivasta olkavarteesi.
Jos sinun täytyy niistää tai sylkeä, tee se kertakäyttönenäliinaan ja pese kätesi.