3.7.2018

Ilmoittautuminen syksyn 2018 ryhmiin alkaa sunnuntaina 29.7. klo 18.00! / HUOMIOI UUSI ILMOITTAUTUMISTAPA!

Syyskausi lähestyy. Alla on tuntiohjelma tulevalle kaudelle, jolle ilmoittautuminen alkaa tulevana sunnuntaina 29.7. klo 18.00.

HUOM! Olemme ottaneet käyttöön uuden ilmoittautumistavan - ilmoittautuminen tapahtuu kaikkiin syyskauden 2018 ryhmiin myClubin kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä myClub tunnuksia (eli et ole käyttänyt sitä aiemmin muun seura- / harrastustoiminnan yhteydessä), tulee sinun luoda itsellesi ensin myClub tunnus , jotta ilmoittautuminen on mahdollista. Tunnuksen voit tehdä osoitteessa id.myclub.fi/flow/login ("Luo myClub ID").

Kun olet luonut itsellesi tunnuksen, löydät kaikki ohjatut treeniryhmämme seurahaun kautta käyttämällä Tapanilan Erä -hakusanaa. Löydät tapahtumat myös tämän suoran linkin kautta: tapanilanera.myclub.fi/flow/events/public

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu valitsemalla "Ilmoittaudu". Alkeisryhmien maksimikoko on 30 henkilöä ja jatkoryhmien 28 henkilöä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja jos ryhmät tulevat täyteen, ilmoittautuminen jonoon on mahdollista.

HUOM! Niiden kuntonyrkkeilijöiden, jotka treenaavat useamman kerran viikossa, tulee ilmoittautua jokaiseen ryhmään erikseen. Tässä tapauksessa myClub luo kuitenkin jokaisesta ryhmästä erillisen laskun, joista vain yksi maksetaan (mitätöimme muut muodostuneet laskut jälkeen päin). Laskun summaksi tulee voimassa olevan hinnaston mukainen summa ilmoittautumisen yhteydessä valittavan lisämaksun kautta: 1 krt vko = 125€, 2 krt vko = 175€ (lisämaksu 50€), 3 krt vko = 225€ (lisämaksu 100€).

Väline- ja kehonhallintatunnin voi valita maksamalla 30 euron lisämaksun ilman erillistä ilmoittautumista.

Varmistathan lisäksi, että sinulla on kauden alkaessa myös voimassa oleva vakuutus sekä Nyrkkeilyliiton lisenssi harrastustapasi mukaisesti: http://www.taenyrkkeily.fi/yleista/vakuutukset-ja-lisenssit

Kaikkiin ilmoittautumis- ja maksuasioihin liittyen vastaamme sähköpostitse osoitteessa: tae.talous@gmail.com