26.5.2014

Johtoryhmän kuulumisia 3/2014

Johtoryhmän kevään viimeisen kokouksen kooste. Liitteenä myös Toimintakertomus 2013 tapahtumista ja toiminnasta.

Johtoryhmän kuulumisia 3/2014

Kokousterveisiä


Jaoston johtokunta kokoontui tiistaina 13.5. Mosalla. Kooste kokouksessa tehdyistä päätöksistä:

  1. Seuramme täytti auditoinnissa 14.4. Sinettimerkin käytölle vaadittavat kriteerit ja on siis jatkossa oikeutettu käyttämään merkkiä mainonnassa, sivuillaan yms. osoituksena laadukkaasta juniorityöstään. Toiminnan kehittämisestä ja laadun ylläpitämisestä vastaa jatkossa Ville Mäki-Kamppi. Nuorten edustajaksi päätettiin ehdottaa auditointiryhmässäkin mukana ollutta Ville Harmasta. Päätös Ville H:n roolista tehdään Kilparyhmän Tiimipalaverissa 27.5. oman ryhmän keskuudessa.
  2. Seura on päättänyt ryhtyä Nyrkkeilyliiton pilottiseuraksi Vertaissovittelukoulutukseen. Tästä lisää myöhemmin syksyllä.
  3. Nina esitteli Tapanilan Erä ry:n Tilinpäätöksen.
  4. Syyskauden aikataulut ja ohjaajat saatiin sovituksi. Kilparyhmän valmennuksen järjestelyistä saadaan päätös kesän aikana. Jatkossa Nyrkkeilykoulun valmennusvastuu on Michel Saukkosella. Hän myös jatkaa Nyrkkeilyryhmän (ent. harrasteryhmä) vastuuvalmentajana.
  5. Kilparyhmä käy läpi kulunutta kautta Tiimipalaverissa. Mika Syvinki onnistui pitkän ja hankalan kevään jälkeen tärkeimmällä hetkellä voittaen Pirkka-turnauksessa oman sarjansa. Hänet on myös valittu edustajaksi 24.5. pidettävään Suomi-Ruotsi -maaotteluun (jossa Mika myös voitti, toim.huom).
  6. Todettiin, että Hyvä Seura analyysin -kyselyssä saadusta palautteesta moni asia on jo ehditty hoitaa kuntoon. Seuran toimintaa kuvataan nettisivuillamme, josta löytyvät myös vastuualueet. Painotamme jatkossakin jäsenille ensisijaista viestintäkanavaamme, joka on taenyrkkeily.fi -sivu. Facebook-ryhmät ovat toissijaisia, koska emme voi edellyttää jäseniltämme kirjautumista sosiaalisen median palveluihin. Seurantakysely tehdään loppuvuodesta 2015.
  7. Osallistumme taas näkyvästi Tapanilan Urheilukeskuksen Avoimien ovien -tapahtumaan. Vastuuhenkilönä PäiviA. Tulemme painottamaan tapahtumassa Nyrkkeilyakatemian toimintaa.
  8. Kokouspäivänä salin tatamien tilanne ei ollut tiedossa. Johtoryhmä teki päätöksen mitsien hankinnasta salille.
  9. Nettisivujen ilmoittautumisosion sekä tuntirekisteröitymis-järjestelmän kehittelyä jatketaan Albinin johdolla. Selainpohjainen tuntirekisteröitymisohjelma tulee testikäyttöön syksyllä. Ohjelmalla voidaan seurata tarkemmin tuntien kävijämääriä sekä rästituntien käyttöä.

 Johtoryhmän kokouksen jälkeen pidettiin ylimääräinen Kevätkokous, koska virallisessa kokouksessa meillä ei itsestämme riippumattomista syistä ollut mahdollista esittää ehdotusta tilinpäätöksestämme. Koska emoseura on jo pitänyt oman virallisen kevätkokouksen, jossa koko seuran tilinpäätös hyväksyttiin, oli ylimääräisen kokouksemme mahdollista vain todeta jaoston tilinpäätösasia käsitellyksi sekä hyväksyä ehdotus Toimintakertomuksesta (liite). Virallinen pöytäkirja luettavissa salilla.

Pitkä ja kiireinen Kevätkausi 2014 alkaa olla lopuillaan. Johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran ennen Syyskauden 2014 alkua, elokuun puolivälissä.

Johtokunnan psta

PäiviA, pj.