20.12.2016

Joulutervehdys

Nyrkkeilysalin ovi on suljettu jouluksi. On aika kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta.

Joulutervehdys

 Olipahan riemuisa syyskausi! 

Ennätyspitkä syyskausi on saatu päätökseen. Itse olen kuluneesta kaudesta erityisen iloinen - kausi on ollut yksi parhaista.

Kuntonyrkkeilyryhmämme täyttyvät aina ihan hetkessä. Meillä on suuri joukko vanhoja harrastajia, ja aina mukaan mahtuu myös uusia, vasta lajiin tutustuvia kuntoilijoita. Iloksemme tiedusteluita kuntonyrkkeilystä tulee pitkin kautta, harmiksemme joudumme  myymään "ei oota".  Meillä nuo seinät tulevat kirjaimellisesti vastaan, muuten toivottaisimme kaikki ehdottoman tervetulleiksi. 

Junioriryhmät pyörivät jälleen Jarin vastuulla ja onpahan mukaan saatu taas kilpailijoitakin.  Hienoa oli myös nähdä, miten wanhat kilpailijat tuurasivat valmentajaa tarvittaessa. Pitkin vuotta olen saanut kuulla ammattikehien laidalla vanhoilta bokrareilta, että ei saa päästää Erän kilpatoimintaa hiipumaan! Riemukas hetki koettiin, kun Rusan skaboissa nähtiin joulukuussa vuoden tauon jälkeen nyrkkeilijä edustamassa Erän nyrkkeilyperinteitä. Myönnän, hyvältä tuntui. 

Kuntonyrkkeilyohjaajamme ovat kouluttautuneet ja verkostoituneet, mikä on erityisen arvokasta lajin kehittämisen kannalta! Toivon, että verkostoituminen lajin sisällä sytyttäisi kipinän lähteä mukaan kehittämään toimintaa aktiivisemminkin, esim. liiton toimikunnissa. Paulin ja Karloksen edustus emoseuran johtokunnassa on oiva lisä miettiessämme uusia toimintatapoja yli lajirajojen. Vielä, jos saataisiin joku innostumaan tuomaritoiminnasta... 

Ensi vuonna juhlimme Suomea. Oma "100 Suomelle"-hanke huipentuu ensi syksynä kuntonyrkkeilytapahtumaan, jonka suunnittelu on jo aloitettu. Villistä ideoinnista alkunsa saanut tempaus alkaa pikkuhiljaa muovautua todellisiksi asioiksi ja täytyy myöntää - itseäni jännittää, mitä kaikkea vielä saammekaan yhdessä aikaan! 

Ennen juhlavuotta kuitenkin levätään ja ladataan akkuja. Kiitokset jokaiselle kuntonyrkkeilijälle, teidän naurunne ja kuntoilun ilonne tekevät tästä talkoohengessä tehdystä työstä mielekästä. Kiitos jokaiselle juniorille, teidän takia jaksamme suunnitella tulevaa. Kiitos kilpailijoille, jotka haluatte urheilla tämän kovan lajin parissa. Kiitos ohjaajille: Inka, Jesse, Sini, Kalle ja Väinö. Kiitos Sanna ja  Pirre uskalluksestanne lähteä mukaan koulutuksiin. Kiitos Jari lapsekkaasta innostasi. Kiitos Eskolle,  joka huolehdit asioiden hoitumisesta hyvien hallintotapojen mukaisesti. Kiitos Karlos ja Pauli työstänne koko seuran parissa. Ja viimeisenä - muttei taatusti vähäisimpänä - kiitos Ville pähkähullusta 100 Suomelle -ideastasi! Ollaan ihan parasta seuraa. 

Rauhallista joulunaikaa & kaikkea hyvää, kaunista ja kestävää vuodelle 2017

PäiviA., pj