15.11.2014

Michel Saukkonen Vuoden Juniorivalmentaja

Innostava, kannustava, harrastajia haastava - sydämeltään lajin lipunkantaja Michel Saukkonen on Vuoden 2014 Valtakunnallinen Juniorivalmentaja

Michel Saukkonen Vuoden Juniorivalmentaja

 Michelin tähtihetki

Sinettiseurat palkitsivat Vuoden Valtakunnallisena Juniorivalmentajana Michel Saukkosen!

Silminnähden valinnastaan yllättynyt ja onnellinen Michel Saukkonen ei peitellyt tyytyväisyyttään noutaessaan Veikkauksen matkalahjakorttia ja palkintodiplomiaan tullessaan valituksi Vuoden Juniorivalmentajaksi.

Kiitospuheessaan Michel kertoi oman kilpauransa jälkeen syntyneestä halusta antaa takaisin lajille, jolta on saanut niin paljon. "Nyrkkeily on vaan niin hieno laji", hän totesi hymyillen.

Michel ohjaa nyrkkeilykoululaisia, kuntonyrkkeilyä sekä nyrkkeilyryhmää, jossa harjoittelevat mm. ne 15-vuotta täyttäneet, jotka haluavat harrastaa nyrkkeilyä ilman kilpavelvoitetta. Michel tuo harjoituksiinsa aina jotain uutta, yhdistellen oppimaansa ja kokemaansa kiehtovalla ja harrastajaa haastavalla tavalla.

Olemme jaoston ja koko lajin puolesta erittäin onnellisia ja otettuja, että työmme ja tekijämme perinteisen kamppailulajin parissa saa arvostusta myös muilta urheiluseuroilta.

Michelin tähti on vasta syttymässä.