4.10.2020

Nyrkkeilyjaosto tiedottaa - koronaohjeita ja uutisia

Tietopaketti syyskauden 2020 kuulumisista. Koronaohjeistukset päivittyvät sekä nyrkkeilyjaoston sähköposti muuttuu. Korvaus- ja kertakäyntimahdollisuus on jälleen käytössä tietyissä ryhmissä.

 

 

KORONAOHJEISTUKSET PÄIVITTYVÄT

 • Tunneille osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Liikkumaan ei saa tulla oireettomanakaan karanteenin aikana tai jos on 14 vrk:n sisällä matkustanut maassa, joka kuuluu matkustusrajoituksen piiriin.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa, pukuhuoneissa sekä lajeissa, joissa lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista.
 • Huolehdi käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin pesemällä kädet.
 • Pyydämme saapumaan paikalle valmiiksi treenivaatteissa, jolloin tarvetta pukuhuoneiden käytölle ei ole. Pukuhuoneet ovat kuitenkin toistaiseksi käytössä.
 • Vältä ylimääräistä oleskelua Urheilukeskuksen tiloissa.
 • Päivitä myClub palveluun ajankohtaiset yhteystiedot (sähköposti + puhelinnumero).
 • Suosittelemme Koronavilkku sovelluksen lataamista puhelimeen.
 • Tiloissamme harjoittelevien lasten vanhempia pyydämme odottamaan harjoitusten ajan urheilukeskuksen ulkopuolella.

SEURAA OHJAAJAN ANTAMIA OHJEITA RYHMIEN VAIHTUESSA.

Lopettava ryhmä odottaa nyrkkeilysalin peilipäädyssä, että seuraava ryhmä pääsee sisään salin toiselle puolelle. Tällä pyrimme ehkäisemään ryhmien välisiä lähikontakteja. Lisäksi saavu tunneille tarkasti ajallaan ja vältä ylimääräistä oleskelua salin ulkopuolella. Toimintamalli tulee välittömästi käyttöön.

 • Jos epäilet koronatartuntaa, soita Helsingin koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 (päivittäin 8-18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117. Mikäli testitulos on positiivinen, ole yhteydessä Tapanilan Erän toimistoon, puh. 029 1934 200. Toimistoaikojen ulkopuolella nyrkkeilyjaoston yhteyshenkilönä toimii Leena Hintsanen (puhelinnumero lähetetty sähköpostitse jäsenille, tekstiviestit). Huom! Kiireettömät (muut kuin korona-altistukseen liittyvät) asiat edelleen sähköpostitse!

JAOSTON UUTISET

 • Jatkossa meidät saa kiinni yhdestä sähköpostista: nyrkkeily@tapanilanera.f
 • Jaoston johtokunnan puheenjohtaja Esko Huttunen jättää tehtävänsä ja siirtyy jaoston taloudenhoitajaksi. Puheenjohtajana toimii jatkossa Leena Hintsanen. Suurenmoiset kiitokset Eskolle jo kuluneista vuosista!
 • Kuntonyrkkeilijöiden sunnuntain klo 16:45 alkavan jatkoryhmän ohjaajana toimii loppukauden Niina.

KORVAAMINEN

Korvaaminen on mahdollista seuraavissa ryhmissä: torstain jatkoryhmä (Mikkis), perjantain jatko- sekä välineryhmä (Leena) ja sunnuntain myöhäisempi ryhmä (Hanna). 

KERTAMAKSULLA KÄYMINEN

Kuntonyrkkeilytunneilla käyminen 10 euron kertamaksulla onnistuu samoissa ryhmissä kuin korvaaminenkin. Ryhmäkoko on rajattu 20 henkeen, ja ensisijalla ovat kausimaksun maksaneet sekä korvaajat. Toistaiseksi ryhmiin on hyvin mahtunut. Tervetuloa!

LISENSSIT JA VAKUUTUKSET

Kaikilla, jotka osallistuvat Tapanilan Erän nyrkkeilyjaoston ohjattuun toimintaa, tulee olla lisenssi. Ne, jotka eivät kilpaile, voivat hankkia harrastelisenssin. Lisenssin saa hankittua osoitteesta www.suomisport.fi. Samassa yhteydessä voit hankkia liiton kautta vakuutuksen. Jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse. Kuntonyrkkeilijöille vakuutus ei ole pakollinen, mutta kilpailijoille on. Suosittelemme kaikille vakuutuksen hankkimista. 

Johtokunta toivottaa hyvää syksyä kaikille!