17.4.2017

Pasi Räisänen luotsaa nyrkkeilyjaostoa

Pasi Räisänen on monelle eräläiselle tuttu monivuotisena yhteistyökumppanina Urheilukeskuksessa. Onpa mies käynyt treenaamassa salillammekin ja ollut auttamassa monen lajikokeilumme onnistumisessa. Tervetuloa nyrkkeilyjaostoon Pasi!

Pasi Räisänen luotsaa nyrkkeilyjaostoa

Uuden puheenjohtaajan tervehdys 

Olen otettu valinnastani urheiluseura Tapanilan Erän perinteikkäimmän jaoston puheenjohtajaksi. Itselläni ei ole kilpanyrkkeilytaustaa, mutta nyrkkeilyjaoston kuntonyrkkeilyryhmät sekä laadukas toiminta kokonaisuudessaan on tullut minulle tutuksi toimittuani lähes yhdeksän vuoden ajan Tapanilan Urheilukeskuksessa. Asioiden kerralla kuntoon hoitaminen sekä rehti, iloinen tekemisen meininki nyrkkeilyjaostossa ovat asioita, joita haluan olla omalla toiminnallani edesauttamassa.

On myös hienoa olla osa Suomen suurinta ja parasta urheiluseuraa, Tapanilan Erää. Oma eräläisyyteni alkoi vuonna 1998 krav maga –jaostossa, ja edelleenkin koen itsepuolustuslajit itselleni omimmiksi. Erän nyrkkeilyjaoston lisäksi olen treenannut Erän jujutsu-jaostossa kali sikarania, sekä toisaalla mm. defendoa ja systemaa. Ehkä pystyn osaltani tarjoamaan jotakin uutta nyrkkeilyjaoston toimintaan, vaikkapa itsepuolustuksellisia kurkkauksia. Muita kehitysajatuksia voisivat olla kesäkuukausien puistoboxing sekä uudet tuntisisällöt kuten kuntopotkunyrkkeily.

Kuvassa poseeraan mestarinyrkkeilijä Amin Asikaisen kanssa nyrkkeilyjaoston keväällä järjestämällä leirillä. Amin on saanut tekniikkaoppinsa Erän pitkäaikaiselta nyrkkeilyvalmentaja Oleg Kornevitsilta, ja herrojen tapaaminen vuosien jälkeen oli lämmin ja tunteikas. Mestari kohtasi mestarin.

Ja meillä nyrkkeilyjaostossa niitä riittää. Merosen nyrkkeilevien veljesten lisäksi olympiamitalisti Arto Nilsson sekä muut Erän voitokkaat knekkaajat luovat koko nyrkkeilyjaoston toiminnalle arvokkaan perustan. Tavoitteena on, että nyrkkeilyjaosto tarjoaa laadukkaalla ohjauksella useita polkuja edetä nyrkkeilyn saralla. Sen saavuttamiseksi tehdään joka päivä töitä, on kyse sitten kilpailijoista tai kunnon kohottajista. Rehdisti, rivakasti ja kannustaen.

Tervetuloa mukaan iloisen tekemisen nyrkkeilyjaostoon!

Pasi Räisänen, pj.