4.12.2018

Pikkujoulut lauantaina 15.12.

ERÄ NYRKKEILYN LAJIKOKEILUT JA PIKKUJOULUT 15.12. ILMOITTAUTUMINEN MYCLUBIN KAUTTA AUKI NYT!


Laita itsesi likoon ja astu oppimisvyöhykkeelle tutustumalla uusiin lajeihin! Järjestämme jo perinteeksi muodostuneet lajikokeilut ja pikkujoulut lauantaina 15. joulukuuta. Ilmoittautuminen sekä lajikokeiluun että pikkujouluihin myClubin kautta omilla tunnuksilla. Mukaan mahtuu 30 nopeinta!

Lajikokeilut ilmaisia ja avoimia kaikille Tapanilan Erä Nyrkkeilyn jäsenille. Pikkujoulut maksullinen (15€ sisältäen saunan ja ruuan), ikärajana 18 vuotta ja pääsy vain jäsenille.

BALETTI: Haasta kehosi uusiin ulottuvuuksiin! Baletti vahvistaa kehonhallintaa, liikkuvuutta ja keskittymiskykyä. Laji on vaativa, mutta se sopii kaikille vaikka ei olisikaan aiempaa tanssitaustaa. Laji kuormittaa erityisesti jalkoja, mutta myös keskivartalon lihaksilta vaaditaan paljon. Opettaja on Liinu Virkamäki. PAIKKA: Tapanilan Urheilukeskus - liikuntasali 2. Klo 12:15-13:30. Ilmoittautuminen kokeiluun myClubin kautta.

BRASILIALAINEN JU-JUTSU (BJJ): Brasilialainen ju-jutsu on brasilialaisten Carlos ja Hélio Gracien perinteisten japanilaisten jujutsu- ja judotekniikoiden pohjalta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Brasilialainen jujutsu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Tyypillisessä ottelutilanteessa vastustaja pyritään viemään mahdollisimman pian maahan, jossa ottelu lopetetaan lukolla tai kuristuksella. Opettajana toimii Jukka-Pekka “Jukkis” Väisänen: Judo musta vyö (1dan v.1995, 2 dan v.2000), BJJ musta vyö (v.2018). BJJ kilpailusaavutuksina mm. International Masters and Seniors tuplakulta vuonna 2012. PAIKKA: Tapanilan Erä / Nyrkkeilysali Klo 13:45-15:00. Ilmoittautuminen kokeiluun myClubin kautta. 

PIKKUJOULUT (K18): Päivän treenien jälkeen on sauna ja ruoka ansaittu! Käytössämme on viihtyisät saunatilat Malmilla ja kulinaristisesta nautinnosta vastaa Nepalilainen ravintola Makalu. Ilta on loistava tilaisuus vaihtaa kuulumisia tuttujen treenikavereiden kanssa ja tutustua uusiin. PAIKKA: Malmilla (tarkemmat ohjeet myClubissa) Klo 17:00-22:00. Ennakkoilmoittautuminen ja osallistumismaksun perintä (15€) myClubin kautta. 

Tervetuloa mukaan!

Lisäkysymykset ja erityisruokavaliot (gluteeniton/ laktoositon on jo huomioitu) sanna.mansala@gmail.com