18.12.2015

TaE nyrkkeily hiljenee jouluun

TaE nyrkkeilyn toimintakausi 2015 on päätöksessä. Viimeiset kuntonyrkkeilyt hikoillaan vielä sunnuntaina 20. joulukuuta. Hyvää joulua ja kiireetöntä uutta vuotta kaikille!

TaE nyrkkeily hiljenee jouluun

 TaE nyrkkeily hiljenee jouluun

Yhteinen kiitos kaikille kilpanyrkkeilijöille, junioreille ja kuntonyrkkeilijöille sekä tietysti ohjaajille ja valmentajille kuluneesta vuodesta.  Erityiskiitos johtoryhmälle, joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen ja viedä toimintaa eteenpäin. 

Ensi vuosi tuo tullessaan jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja taatusti jotain Erän sinistä. Olemme oppineet kukin tahollamme paljon, ainakin sen, ettei vanhaan voi tyytyä. Haluamme pysyä jatkossakin vireänä ja kekseliäänä, iloisena ja innostavana nyrkkeilyseurana. 

 Kiitos vielä kerran nyt Erä-uransa päättäville ohjaajille ja valmentajille. Oikein iso lämmin tervetulotoivotus myös uusille ohjaajillemme ja valmentajillemme. 

TaE nyrkkeilyn sähköpostit hiljenevät jouluun 21. - 27.12. väliseksi ajaksi. Kevätkausi alkaa 4.1.2016. 

Hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille, meiltä kaikilta!

TaE nyrkkeilyn johtokunnan psta

PäiviA. pj. 

Kuvassa vuoden palkitut: Ikuinen Eräläinen Jari Johansson, Vuoden Erä-teko Anu Könönen, Vuoden kilpailija Mika Syvinki, Vuoden Tsemppari Eero heiskari. Kuvasta puuttuvat: Vuoden aktiivi Aki Kivistö, vuoden kuntoilija Jouni Kuntamo ja Vuoden juniori Rolle Karppinen.