25.5.2016

TaE nyrkkeily kiittää Kevätkaudesta 2016

TaE nyrkkeilyn Kevätkausi 2016 on saatu päätökseen aurinkoisissa tunnelmissa. Vaikka vuosi vaati vaikeita päätöksiä, olemme osoittaneet, että kuntoilun ilo ja vahvat perinteet toteutuvat yhä upeasti jaostomme toiminnassa.

TaE nyrkkeily kiittää Kevätkaudesta 2016

TaE nyrkkeily on ihan parasta seuraa

Kevätkauteen startattiin tammikuussa epävarmoissa tunnelmissa: yhdellä kertaa kolmen ohjaajan/valmentajan arki vei heidät muihin maisemiin, kilpatoiminta oli laitettava naftaliinin, junioritoiminnan jatkuminen oli yksi suuri kysymysmerkki, oma aika kului vielä opiskeluiden parissa... mutta mitä hittoa.

Viimeistään tämä kevätkausi 2016 osoitti, että me todellakin olemme ihan parasta seuraa. Uusi johtokunta hoiti hommansa, Jesse otti paikkansa vierailevana tähtenä, omat ohjaajat tekevät työnsä niin hyvin, että uusia jäseniä tulisi lisää, jos vain meille mahtuisi. Junnutoiminta jatkui ja Karatejaosto auttoi tarvittaessa. Erityisen iloinen olen voidessani kertoa, että kuntonyrkkeilyohjaajakoulutukseen syyskuussa on lähdössä neljä (4) uutta ohjaajaa! Jaostomme toiminta jatkuu vahvana tulevaisuudessakin.

Johtokunnan kuulumisia

Viimeisessä kokouksessamme olemme sopineet:

  • ilmoittautuminen Syyskaudelle 2016 alkaa sunnuntaina 7. elokuuta. Tarkka kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.
  • kausi alkaa jo maanantaina 15.8., eli Avoimien ovien -päivänä. Tällöin vedetään normaalit maanantai-treenit! Huom!!
  • Nyrkkeilyakatemia palaa takaisin ohjelmaamme!! Nyrkkeilykoululaiset voivat jatkaa vielä halutessaan nyrkkeilykoulua tai siirtyä Nyrkkeilyakatemiaan - taatusti hyvään valmennukseen. Valmentajan nimen ilmoitamme myöhemmin.
  • Syyskaudella järjestetään keväällä peruuntunut yhteisleiri joko jaoston omana tapahtumana tai yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Pysy kuulolla!
  • Ulkomaan leirimatkasta (K18) ilmoitamme loka-marraskuussa, ja sehän suuntautuu Puolaan
  • Tulemme juhlistamaan Suomen 100-vuotisjuhlavuotta 2017; suunnitelmat aloitetaan loppuvuodesta

 Ensi syksynä tehdään taas jotain ihan uutta. Yhteistyökuvioita muihin seuroihin ja muihin Erän jaostoihin vahvistetaan entisestään ja vähän muutakin on luvassa. Muista seurata nettisivujamme, joka on virallinen tiedotuskanavamme.

Kiitos kaikille TaE nyrkkeilyn kunto- ja juniorinyrkkeilijöille, ohjaajille: Inka, Pauli, Jesse ja Väinö, johtoryhmälle: Kalle, Karlos, Esko, Sanna, Sini ja erityisesti varapj. Ville, joka on ottanut tarvittaessa ohjat käsiinsä minun ollessa estyneenä.

Hyvää reipasta kesää

PäiviA., pj.

PS: luvassa jälleen Kesäkuntoilu-kuvakisa! Ehdottoman hyvät palkinnot. Lisätietoja tulossa.

kuva: p.ahola