15.4.2014

TaE nyrkkeily on nyt Sinettiseura

Tapanilan Erä nyrkkeilyn viime keväänä aloittama Sinettiseura-projekti on saatu päätökseen. Palkintona tehdystä työstä on seuramme oikeutettu käyttämään Sinettiseura-tunnusta

TaE nyrkkeily on nyt Sinettiseura

Sinettiseura-merkki on tunnustus laadusta

Sinettiseura -logon käyttöoikeus myönnettiin Tapanilan Erä nyrkkeilylle Nyrkkeilyliiton ja ESLU ry:n toimesta tunnustuksena laadukkaasta lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnasta.

Sanna Laine Suomen Nyrkkeilyliitosta sekä Sari Sivonen Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:stä suorittivat maanantaina 14.4.2014 seuramme toiminnantarkastuksen. Auditointiin kuului tutustuminen Nyrkkeilyakatemian tunnille, lasten ja vanhempien haastattelut sekä ryhmähaastattelu, johon osallistui kymmenhenkinen ryhmä seuramme jäseniä ja aktiivieja.

Tilaisuuden päätteeksi toimintamme tila arvioitiin hyväksi. Erityisesti kiiteltiin Toimintalinjausta, johon on kirjattuna Sinettikriteereiden täyttyminen seurassamme.

Viime keväänä aloitettu projekti, jolle Johtoryhmä antoi hyväksynnän kesäkuussa on siis saatu kunnialla päätökseen ja voimme ylpeydellä liittyä n. 250 muun Sinettiseuran joukkoon. Olemme viides merkin saavuttanut nyrkkeilyseura.

Kiitos auditointiryhmän jäsenille reippaasta ja arvokkaasta avusta auditoinnissa: Waltteri, Jirko, Ville, Mika, Vera, Fred, Nina, Korkki, Ville, Jari ja Michel. Sekä johtoryhmälle uskalluksesta lähteä tavoittelemaan Sinettimerkkiä ensimmäisenä pääkaupunkiseudun nyrkkeilyseurana.

Ihan parhaassa seurassa!

Päivi