28.8.2016

TaE nyrkkeily suunnitteli tulevaa

TaE nyrkkeilyn johtokunta ja vakiohjaajat kokoontuivat kauden aluksi pohtimaan tulevan kautemme haasteita sekä miettimään tapoja juhlistaa Suomen 100. juhlavuotta. Sata Suomelle! Siinä ensi vuotemme slogan!

TaE nyrkkeily suunnitteli tulevaa

Sata Suomelle ja muita tärkeitä asioita

Jaoston suunnittelupäivää vietettiin 27.8. myrskyisällä Suomenlahdella. Päivä oli erittäin tuottelias ja runko vuoden 2017 kevätkaudelle on jo valmiina.

Sinettiauditointi

Sinettiseurojen toiminta tarkistetaan joka toinen vuosi. Tänä syksynä on vuorossa TaE nyrkkeilyn ensimmäinen toiminta-auditointi. Toimintalinjauksemme korjattiin ja tarkennettiin, perustimme työryhmän itse auditointitilaisuutta varten ja päätimme vanhempainillasta. Auditointiryhmään kutsutaan puheenjohtajan ja päävalmentajan lisäksi jaoston sihteeri sekä Aki Kivistö.

Loppuvuoden tapahtumat

 Syyskauden virallinen Syyskokous pidetään lauantaina 19.11., jonka yhteydessä jäsenet kutsutaan myös perinteiseen lajikokeiluun. Lajivaihtoehdoista on avattu facebook-ryhmässämme kysely, jonka tuloksia noudatamme järjestelyissä niin hyvin kuin mahdollista. Lajikokeilua organisoi Ville.

Samana päivänä vietetään jaoston pikkujoulut. Lisätietoja tulossa. Kausi toki jatkuu aina 18. joulukuuta asti!

Kevätkausi 2017

Kausi 2017 alkaa heti joulun jälkeen maanantaina 2.1., mikäli saamme ryhmien aikataulut soviteltua ja nimettyä ryhmille vakiohjaajat. Kilparyhmätoiminta tekee paluun Erälle, joka aiheuttaa muutoksia myös kuntonyrkkeilyryhmien aikatauluihin. Päätös kevään aikataulusta tehdään marraskuun loppuun mennessä.

Kevätleiri 2017

Kevätleiri pidetään la-su 8-9.4. Solvallassa, järjestysvastuu Karloksella. Tässä kohtaa pidätämme oikeuden päivämäärän vaihtumiselle.

Ulkomaanleiri pidetään pe-ma 28.4. - 1.5.17 Puolassa, järjestysvastuu Päivillä. Sitovat ilmoittautumiset marraskuussa, mutta tästä lisätietoja tuonnempana.

Suomen 100. itsenäisyyspäivää juhlistetaan läpi koko ensi vuoden! Sloganimme on: SATA SUOMELLE! Miten sen voi toteuttaa - no vaikka sadalla kyykyllä, punnerruksella yms. treeneissä! Kiitos Ville sloganista! Inkaa pyydettiin suunnittelemaan logo. Se julkaistaan myöhemmin.

Kiitos kaikille osallistujille, myös Porkan Sarille, entiselle pitkäaikaiselle talousvastaavallemme, joka osallistui suunnittelupäivään.

Ollaan yhdessä ihan parasta seuraa - kaikkien jäsentemme hyväksi!

Johtokunnan psta

PäiviA., pj