1.6.2016

TaE nyrkkeilyn Kesätreeni-kuvakisa

TaE nyrkkeily on lomalla, mutta sinä et! Treenata voi missä vaan, mitä vaan. Ota kuva parhaasta kesätreenistäsi ja voita! Kisa vain TaE nyrkkeilyn jäsenille (jäsenmaksu maksettu 2016).

TaE nyrkkeilyn Kesätreeni-kuvakisa

Kesätreeni-kuvakisa TaE nyrkkeilyn jäsenille!

Ihana valoisa Suomen suvi houkuttaa kokeilemaan uusia lajeja, ulkoilemaan ja hikoilemaan. Vaikka TaE nyrkkeily on lomalla, treenikausi jatkuu läpi kesän. Rajaton määrä mahdollisuuksia.

Ota kuva ja jaa kanssamme paras kesätreeni-hetkesi. Osallistut samalla Kesätreeni-kuvakisaan!

Kisaan voi osallistua lähettämällä kuva osoitteeseen tapenyrkk@gmail.com , kerro viestissä mitä kuvassa tapahtuu ja missä se on otettu. Tai voit ladata kuvan suoraan Tapanilan Erä Boxing -Facebook-ryhmässä. Ryhmä on suljettu.

Tämä on täysin oma hyväntuulinen kisamme, mutta teimme kuitenkin kisalle säännöt:

  • Kisa-aika 1.6. - 30.7.2016
  • Kisa on avoin kaikille TaE nyrkkeilyn jäsenille, joilla on jäsenmaksu vuodelta 2016 maksettuna
  • Osallistumalla kisaan, annat samalla luvan julkaista kuvan TaE nyrkkeilyn Boxing-ryhmässä ja taenyrkkeilyn-sivulla (ei markkinointitarkoitukseen). Et menetä oikeuttasi omaan kuvaan, tietenkään.
  • Kisaan voi osallistua joko  lähettämällä kuvan tapenyrkk@gmail.com -osoitteeseen, kerro viestissä kuka kuvassa on, ja mitä & missä treenaat
  • Kisaan voi osallistua myös lähettämällä/postaamalla kuvan Tapanilan Erä Boxing -facebook-ryhmässä.
  • Voittajan valitsee TaE nyrkkeilyn johtokunta. Kuvassa pitää näkyä liikunnan ilo, kuntoilun hauskuus, riemu ja Erä-henki.
  • Boxing-ryhmän jäsenet valitsevat katsojan suosikin, eniten tykkäyksiä kerännyt kuva voittaa

Miksi kannattaa osallistua?

Jaoston voittajalle palkinnoksi: Syyskauden kausimaksu (1 krt/vko; mikäli haluat treenata useammin, voittaja maksaa erotuksen itse)

Yleisöäänestyksen voittajalle palkinnoksi: nyrkkeilyhanskat & käsisiteet

Kaikista säännöistä huolimatta Kesätreeni-kuvakisa on hyväntuulinen ja iloinen, ei mikään vakavamielinen kisa. Koska palkinto on kuitenkin aikas hyvä, teimme säännöt, jotta kisa olisi mahdollisimman tasapuolinen. Arvostamme kuvissa: liikunnan iloa, kuntoilua, tekemisen riemua, omien rajojen kokeilua, tavoitteen saavuttamista - mahtavaa fiilistä. 

Sit ei kun kuntoilemaan ja kuvaamaan!!

Kisa on tarkoitettu vain TaE nyrkkeilyn jäsenille (jäsenmaksu maksettu 2016).