20.11.2016

TaE nyrkkeilyn sääntömääräinen syyskokous

TaE Nyrkkeilyn syyskokous vahvisti ensi vuoden toimintasuunnitelman. Perustekemisemme löytyy Vuosikellosta, jonka pohjalta suunnitelma laaditaan. Ensi kevään ilmoittautumiset alkavat joulukuun puolivälissä.

TaE nyrkkeilyn sääntömääräinen syyskokous

 TaE Nyrkkeilyn Syyskokous 2016

Kiitos kaikille, jotka lauantain sekavan aikataulunkin jälkeen olivat edustamassa jaostomme Syyskokouksessa. 

Toimintasuunnitelma ja budjetti vahvistettiin johtokunnan ehdotuksen mukaisesti. Tekemisemme perustuu Vuosikelloon, jonka löydät kotisivujemme Yleistä-osiosta. Kevään leirit pidetään Solvallassa ja Puolassa. 

Johtokunnan erovuoroiset jäsenet jatkavat seuraavan kaksivuotiskauden, uudeksi johtokuntaan valittiin päävalmentaja Jari Johansson. 

Johtokunta on: Karlos Kotkas, Sini Koivula, Sanna Mansala, Esko Huttunen, Kalle Laakso, Ville Mäki-Kamppi ja Jari Johansson

Päivi Ahola jatkaa jaoston puheenjohtajana. 

Vuoden TaE -palkinnot:

Vuoden Tsempparit 2016: Ardit Azemi ja Edvin Sandström, Nyrkkeilykoulu

Tekevät aina reippaasti, "venkoilematta" ja tunnollisesti kaikki harjoitteet. Käyvät säännöllisesti ja ovat aktiivisesti mukana

Vuoden juniorit 2016: Eetu Kankaanpää ja Aapeli Lehikoinen, Nyrkkeilyakatemia
Hyvää tekemistä ja selkeää kehittymistä vuoden aikana. Keskittyvät hyvin harjoituksiin ja ovat ahkerasti mukana harjoituksissa. 

Vuoden Kuntonyrkkeilijä 2016: Niina Isotalo, Naisten ryhmä & välinetunnit
Niina on ollut mukana syksystä 2014 lähtien aktiivisesti. Hän on välinetuntien tunnollisin jumppaaja, joka tekee kuntopiirit ja säkkitreenit aina viimeistä piirtoa myöten kunnolla. Käynyt syksyllä lähes kaikilla välinetunneilla. 

Vuoden TaE Aktiivi 2016: Ville Mäki-Kamppi, varapuheenjohtaja
Jämpti, innostava, kannustava, sanansa mittainen mies, täynnä hyviä ehdotuksia ja halua ja tahtoa myös toteuttaa suunnitelmat. Puheenjohtajan henkinen sparripari. Pidetty ohjaaja ja hauska seuramies joka tilanteessa. Perinteitä kunnioittaen, uutta luoden. 

 

Itse palkinnot, lasinen muistolaatta kaiverruksin, ojennetaan palkituille loppukauden aikana oman ryhmän läsnäollessa.