17.11.2014

TaE nyrkkeilystä ehdokas johtokuntavaaleissa liiton Syyskokouksessa

Seura- ja urheilutoiminnan muutosaalto on rantautunut myös nyrkkeilymaailmaan. Kovassa kilpailussa menestyvät ne, jotka ovat valmiita sopeutumaan tilanteeseen. Haasteet ovat vain työtä, toteaa Nyrkkeilyliiton johtokuntaan ehdolla oleva seuramme puheenjohtaja Päivi Ahola.

TaE nyrkkeilystä ehdokas johtokuntavaaleissa liiton Syyskokouksessa

Nyrkkeilyliiton Syyskokouksessa valinnan paikka

TaE nyrkkeily pyyhki pölyt päärynäpallosta ja ryhtyi vuonna 2013 rohkeasti uudistamaan toimintaansa. Puheenjohtajansa Päivi Aholan toimeliaan ja energisen esimerkin myötä olemme yhdistäneet ryhmiemme toimintaa ja vahvistaneet iloista seurayhteishenkeä entisestään.

Kilparyhmä, Nyrkkeilykoulu, Nyrkkeilyakatemia, Nyrkkeilyryhmä sekä 9 Kuntonyrkkeilyryhmää – vahvoja perinteitä, kuntoilun iloa. Tilaisuuksia ja tapahtumia yhdessä ja erikseen, hikeä ja hymyä, hauskuutta ja halua oppia. Uudistaminen ei ole tarkoittanut perinteiden polkemista. Uudistuminen on tarkoittanut rohkeutta sekä kykyä toimia muuttuvan yhteiskunnan mukana.

Ollaan yhdessä hyvää seuraa - sloganiksi koko lajille

Päivi Ahola on toiminut TaE nyrkkeilyn johtokunnassa vuodesta 2011 ja jaoston puheenjohtajana vuoden 2014 alusta. Tätä ennen hän kuului Käpylän Pallo ry:n johtoryhmään. Halu uudistua, aktiivisuus sekä kyky nähdä haasteet vain tehtävinä tekevät Päivistä innostavan ja kannustavan työkaverin. Johdon assistentin (HSO) ammattitaustalla useiden tehtävien yhtäaikainen hallinnointi on osa arkipäivää. Lisäksi Päivi opiskelee Haaga-Heliassa urheilujournalismia, voidakseen jatkossa olla vaikuttamassa lajin näkyvyyteen myös uudistuvassa mediakentässä.

Lue Päivin haastattelu Valo ry:n sivuilta
 

Tehdään rohkeita valintoja Syyskokouksessa lauantaina 22.11.2014!