18.10.2015

TaE nyrkkeilystä kasvattajaseura

TaE nyrkkeily aloittaa vuoden 2016 alusta kokeilun, jossa sen toiminta keskittyy kuntonyrkkeilyn lisäksi vain ikäkausitoimintaan. B-juniorivaiheen jälkeen kilpanyrkkeilystä innostuneet juniorit ohjataan alueen muihin nyrkkeilyseuroihin.

TaE nyrkkeilystä kasvattajaseura

TaE nyrkkeilyn johtokunnan terveisiä

Nyrkkeilyjaoston johtokunta kokoontui 18.10.2015 Urheilukeskuksessa asialistallaan useita tärkeitä päätöksiä.

Pitkäaikainen valmentajamme Jari Johansson siirtyy ansiokkaan 21 palvelusvuoden jälkeen toisen nyrkkeilyseuran palvelukseen. Kiitämme Jaria jo nyt kaikesta siitä työstä, ajasta ja rakkaudesta, jota hän näiden vuosien aikana on TaE nyrkkeilyssä meille tarjonnut.

Tässä yhteydessä TaE nyrkkeilyn johtokunta on päättänyt, että vuoden 2016 alusta keskitymme kilparyhmissämme ikäkausitoimintaan. Nyrkkeilykoulu alkaa kahdesti kevätkauden aikana ja se päättyy koululaisten näyttökokeeseen. Tämän jälkeen nyrkkeilykoululaiset siirtyvät DC- tai B-junioriryhmään, joissa ei ole kilpailuvelvoitetta, mutta mahdollisuus osallistua nyrkkeilykisoihin. B-juniorivaiheen jälkeen voi jatkaa Erällä Nyrkkeily/sparriryhmässä tai kuntonyrkkeilyn jatkoryhmässä. Mikäli nuori on sitoutunut harjoitteluun ja haluaa jatkaa kilpanyrkkeilyn parissa, ohjaamme heidät yhteistyöseuramme valmennukseen.

TaE nyrkkeily toimii ainakin siis toistaiseksi kasvattajaseurana. Tiedotamme vanhempia asiasta vielä erikseen

Muita päätöksiä:

  • Pikkujoulut ja Jarin läksiäiset pidetään 12.12.2015
  • Jari vetää loppuvuodesta parit läksiäistreenit kuntoryhmille; tiedotamme näistä erikseen
  • Saliin hankitaan uudet äänentoistolaitteet
  • Ensi keväänä jälleen matka ulkomaille! Michel Saukkonen lähtee opiskelemaan Skotlantiin, jonne suuntaamme treenaamaan ja tutustumaan paikalliskulttuuriin! Päivi organisoi, lisätietoja tulossa marraskuun aikana
  • Kevätkauden kuntonyrkkeilyaikoihin ja tuntirakenteisiin tulossa kilparyhmän poistumisen myötä pieniä muutoksia, lisätietoja tulossa marraskuun aikana
  • Avaamme sivuillamme TaE nyrkkeilyn nettikaupan, jonka jälkeen T-paitoja, pipoja yms. voi tilata milloin tahansa!
  • Sääntömääräinen Syyskokous on 19.11.2015 klo 19.00 Tapanilan Urheilukeskuksessa

Muistattehan hyödyntää korvaustunteja. 

Pirteää syksyä kaikille

Johtokunnan psta

PäiviA., pj.