13.9.2014

Talousvastaavan paikka auki

Oletko tarkka, ehdottoman luotettava, ammattitaitoinen ja talkoohenkinen talousalan ammattilainen (kirjapitäjä, tilintarkataja yms) kiinnostaisiko sinua ryhtyä jaostomme talousvastaavaksi?

Talousvastaavan paikka auki

Talousvastaavalle hommia TaE nyrkkeilyssä

Etsimme aktiivijäsentemme joukosta ehdottoman luotettavaa taloushallinnon ammattilaista pyörittämään ja vastaamaan jaostomme maksu- ja raportointitehtäviä. Yhdistyslain tunteminen katsotaan eduksi. Tapanilan Erä ry vastaa mm. palkanmaksusta ja jaoston kirjanpidosta, Talousvastaavamme tehtävänä on materiaalin toimittaminen emoseuralle. Kulumaksut hoidamme itse, joten vastaat niiden suorittamisesta hyväksymissääntöjemme mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • toimii jaoston talouteen ja kirjanpitoon liittyvissä asioisa yhteyshenkilönä Tapanilan Erä ry:hyn (emoseura vastaa kirjanpidosta ja palkanmaksusta)
  • vastaa jaoston maksuliikenteestä (kululaskujen ja jaoston omien laskujen maksaminen)
  • hyväksyy puheenjohtajan laskut yhdessä toisen johtokunnan jäsenen kanssa
  • vastaa yhdessä rekisterivastaavan kanssa jäsenten maksujen seurannasta
  • päättää yhdessä puheenjohtajan kanssa maksupoikkeamista
  • budjetinvalmistelu kokouksia varten, esittelee talousasiat johtokunnan kokouksissa

Tehtävään haetaan aktiivijäsentä, siis henkilöä, joka treenaa jossain ryhmistämme säännöllisesti, ja joka on suorittanut jäsen- ja kausimaksut. Hallintomme perustuu vapaaehtoistoimintaan, eli palkaksi iloinen mieli ja mahdollisuus olla mukana tekemässä ihan parasta seuraa.

Lue lisää toiminnastamme.

Lisätietoja tehtävästä saat olemalla yhteydessä jaoston puheenjohtaja Päiviin: tapenyrkk@gmail.com