7.10.2019

Tapanilan Erä nyrkkeilylle toinen Tähtimerkki!

Meidän seura on laatuseura! Vastaanotimme 26.9.2019 punasakaraisen Tähtimerkin osoituksena modernista ja laadukkaasta aikuisliikuntatoiminnasta. Jo entuudestaan seuralla oli sinetti laaduntakeena lasten -ja nuorten toiminnasta ja myös se päivitettiin tämän päivän vaatimuksiin ja saimme myös vihreän Tähtimerkin.

Voimme ylpeänä todeta, että olemme yksi harvoista seuroista, joiden seinää koristaa kaksi Tähtimerkkiä! Nyrkkeilyliitossa on kaikkiaan neljä seuraa, joilla on lasten ja nuorten vihreä Tähtimerkki ja itseasiassa olemme toinen seura,  jolla on nyt myös aikuisliikunnan punainen Tähtimerkki. 

Mikä on Tähtimerkki? Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. 

TaENyrkkeilyn johtokunta haluaa kiittää erityisesti mahtavia ohjaajia sekä valmentajia, jotka ammattitaidolla ja hyvällä asenteella vievät toimintaa illasta toiseen eteenpäin. 

Kehitystyö ei tietenkään lopu - haluamme jatkossakin kehittää toimintaa, jotta jokaisen salilla kävijän olisi mahdollisimman hyvä harjoitella meidän seurassa. Mutta tästä on hienoa jatkaa taas eteenpäin! 

Nyrkkeilyliiton uutisen löydät täältä: www.nyrkkeilyliitto.com/

Tähtiseuratoiminnasta voit lukea lisää täältä: