Tapanilan Erä nyrkkeily

Tapanilan Erän nyrkkeilyjaos on yksi Tapanilan Erä ry:n itsenäisistä jaostoista. Kotisalimme sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksessa.

Toiminnassamme yhdistyvät vahvat perinteet ja kuntoilun ilo. Kilparyhmän lisäksi seurassamme harjoittelevat nyrkkeilykoululaiset ja nuoriso- eli harrasteryhmä. Lisäksi seurallamme on erityisen monipuolinen kuntonyrkkeilytoiminta. Viikko-ohjelmassa on yli 20 ohjattua treeniä, joista vastaa kymmenhenkinen valmentaja- ja ohjaajatiimi. Seuran toiminta perustuu aktiivisten vapaaehtoistyöntekijöiden työhön - rakkaudesta lajiin.

TaE nyrkkeily tarjoaa jokaiselle laatutekemistä

Salilta löytyvät kaikki harjoitteluun tarvittavat välineet. Tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet. Saliltamme saat myös ostaa harjoittelussa tarvittavia hanskoja, käsisiteitä, hyppynaruja ja hammassuojia.  Ohjaajatiimimme pitää huolen, että tuntimme ovat laadukkaita, tehokkaita, tarpeeksi haastavia ja ehdottoman hyväntuulisia. Tunnit suunnitellaan siten, että ne sopivat sekä aktiiviliikkujille että kuntoremontin vasta aloittaneelle. Nuorten ryhmien toiminnasta vastaa kilparyhmän päävalmentaja. Säännöllisellä ohjaajakoulutuksella varmistamme huipputason tuntitarjonnan. Olemme emoseuramme Tapanilan Erä ry:n kautta ESLU ry:n jäseniä.

TaE nyrkkeily on Tähtiseura

TaE nyrkkeily on Suomen Nyrkkeilyliiton jäsen. Olemme Tähtiseura, jonka toimintaa ohjaavat Olympiakomitean ja lajiliittojen säädökset.

Työnimellä "Tavoitteena Tokio 2020" -kulkeva projekti hakee yhteistyömalleja muitten lajien ja seurojen kanssa, sekä on mukana luomassa positiivista mielikuvaa nyrkkeilystä innostavana ja monipuolisena urheiluharrastuksena muiden lajien parissa.

Tapanilan Erä nyrkkeily - vahvoja perinteitä, kuntoilun iloa.