Kausimaksut, ilmoittautuminen ja maksaminen syyskaudella 2019

TaE nyrkkeilyn ilmoittautumislinkit syksyn 2019 ohjattuun toimintaan avataan 4.8.2019 klo 18.00. Ilmoittautuminen tapahtuu syyskauden tapaan myClub palvelussa (tapanilanera.myclub.fi/flow/events/public). 

Mikäli sinulla ei ole vielä myClub tunnuksia (eli et ole käyttänyt sitä aiemmin muun seura- / harrastustoiminnan yhteydessä), tulee sinun luoda itsellesi ensin myClub tunnus , jotta ilmoittautuminen on mahdollista. Tunnuksen voit tehdä osoitteessa id.myclub.fi/flow/login ("Luo myClub ID").

Väline- ja kehonhallintatunnille ilmoittudutaan erikseen myClubissa - hinta on edelleen 30 euroa kaikille TaE nyrkkeilyn kunto- ja kilpanyrkkeilyryhmiin osallistuville.

Nyrkkeilyn kertamaksuhinta on 10 euroa (kesällä järjestettävän puistonyrkkeilyn kertamaksu on 5 €) ja se maksetaan ohjaajalle käteisellä, liikuntaseteleillä ja osoittamalla kertamaksukuitti sähköisissä liikuntaetupalveluissa (esim. ePassi, Smartum).

KAUSIMAKSUJEN ERÄPÄIVÄ on 31.8. elokuuta (nyrkkeilykoulu ja Akatemia 30.9.2019). HUOM! Maksamatta jääneet kausimaksut siirrämme perintätoimiston perittäväksi.

 • Kilparyhmä 150 e/kausi
 • Nyrkkeilyakatemia 140 e/kausi
 • Nyrkkeilykoulu 110 e/kausi
 • Kuntonyrkkeilyn hinta määräytyy treenikertojen mukaan (max 3 ryhmää/jäsen): 
Kuntonyrkkeily Hinta
1 krt/vko 125 €
2 krt/vko  175 €
3 krt/vko  225 €

 

Jaoston jäsenmaksu on 40€/vuosi ja se sisältuu kausimaksuun.

HUOM! Jos kuntonyrkkeilijä treenaa useammin kuin kerran viikossa, edellyttää se ilmoittautumista jokaiseen ryhmään erikseen. myClub järjestelmä luo jokaiseen ryhmään ilmoittautumisesta erillisen laskun, mutta yhden laskun maksaminen kuitenkin riittää, kunhan valitset oikean summan huomioiden treenikertojen määrän (mitätöimme ylimääräiset laskut kun näemme treenikertoja vastaavan maksusuorituksen tilillämme). 

Nyrkkeilyjaoston pankkiyhteys on:

Nordea IBAN: FI92 1025 3000 214778, BIC: NDEAFIHH

Maksu aina viitteellä.

 • Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun (useampaan ryhmään ilmoittautuvat saavat useamman laskun, ks. ohje yllä ja alla).
 • Vahvistat paikkasi ryhmässä vasta maksettuasi kausimaksun. 
 • HUOM! Niiden kuntonyrkkeilijöiden, jotka treenaavat useamman kerran viikossa, tulee ilmoittautua jokaiseen ryhmään erikseen. Tässä tapauksessa myClub luo kuitenkin jokaisesta ryhmästä erillisen laskun, joista vai yksi maksetaan (mitätöimme muut muodostuneet laskut jälkeenpäin). Laskun summaksi tulee voimassa olevan hinnaston mukainen summa ilmoittautumisen yhteydessä valittavan lisämaksun kautta: 1 krt vko = 125€, 2 krt vko = 175€ (valitse lisämaksu 50€), 3 krt vko = 225€ (valitse lisämaksu 100€).

 • Maksuvälineenä käyvät myös  Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit. Maksu tunnin yhteydessä ohjaajalle, muista kuitata liikuntasetelit valmiiksi.
 • Vastaanotamme kausimaksut myös Smartum Saldo verkkomaksuina! Eli jos omistaa Smartum Saldokortin, niin senkin avulla voi verkkomaksuna kausimaksun maksaa. Ohjeet Smartum.fi

 • Maksuvälineenä käy myös Eazybreak. Tapanilan Erän nyrkkeilyn koodi on Q623

 • Maksuvälineenä käy myös ePassi. Tapanilan Erän nyrkkeilyjaoston ePassi-maksutunnukset ovat:

46810: Kuntonyrkkeily / 1 krt vko = 125€

46855: Kuntonyrkkeily / 2 krt vko = 175 €

46856: Kuntonyrkkeily / 3 krt vko = 225 €

46857: Kilparyhmä = 150 €. Akatemia = 140 €.

46858: Kertamaksu = 10 € (syyskausi) / 5 € (kesän 2018 puistonyrkkeily)

Ohjeet ePassi.fi

 • Jos maksat kausimaksun osissa, laita siitä viesti sähköpostiosoitteeseen tae.talous@gmail.com

 • Ps. Kortinlukulaitetta meillä ei edelleenkään ole eli tilisiirto, käteinen, Smartum liikuntasetelit tai Smartum tai Eazybreak verkkomaksu sekä ePassi mobiilimaksu toimivat.

Laskutusosoite

Tapanilan Erä nyrkkeilyjaos,Esko Huttunen, Aurinkomäentie 15 E, 00730 Helsinki

Varauksen peruuttaminen ja maksetun kausimaksun hyvittäminen

Ole yhteydessä jaostoon: tae.talous(at)gmail.com. Kerro ryhmät, joihin olet ilmoittautunut sekä mahdollinen laskusi viitenumero. Emme hyvitä jo maksettuja kausimaksuja kuin erittäin painavasta syystä (esim. sairastuminen tai jos peruminen tapahtuu max. kaksi viikkoa kauden alusta).

Poissaolojen korvaaminen ja pitkät poissaolot

Yksittäiset poissaolot on mahdollista korvata loppukaudesta muissa ryhmissä, mikäli ryhmissä on tilaa (tiedotamme korvausmahdollisuudesta kauden edetessä). Pitkät poissaolot: ilmoita välittömästi, jos joudut jäämään pois tunneilta pidemmäksi aikaa, niin voimme vapauttaa paikkasi mahdollisesti jonossa oleville. Ilmoitukset pitkistä (=yli kolme viikkoa kestävät) poissaloloista: tae.talous(at)gmail.com

 

 

päivitetty: 29.7.2019