Tapanilan Erä – Boxnings Sektionen

Tapanilan Eräs boxnings sektion är en dennas många självständiga sektioner. Du hittar oss i Tapanila, Helsingfors. Vår sal är i Tapanilan Urheilukeskus.

Vår verksamhet har alltid fokuserat sig på starka traditioner samt glädjen att träna. Vi har 4 olika grupper hos oss, tävlings-, junior-, skola, samt motionsboxing. Tillsammans har dessa ca 20 träningar per vecka, med 10 tränare. Verksamheten bygger sig på ett hårt arbete av frivilliga samt passionen för grenen.

Tapanilan Erä, kvalitet för alla

Vår sal har all utrustning, det ända du behöver ta med dig är klädsel samt skor för innegymnastik. Våra tränare hjälper dig gärna ifall du vill utöka din utrustning, vi säljer såväl handskar som bandage, hopprep och tandskydd. Våra tränare garanterar också at träningen är effektiv, utmanande, rolig samt fyller höga krav för kvalitet. Vår tränare för tävlingsgruppen är också ansvarig för juniorverkasamheten.

Träningen är byggd så att den passar både den erfarna och aktiva såväl som nybörjaren. Vår motionsboxning är delad i 3 undergrupper, en för nybörjare, en för bara kvinnor och flickor samt en för erfarna. Det finns även möjlighet för sparrning ifall någon är intresserad. Vi har även lagt till en timme i veckan där vi har träning med motionsutrustning, då fokuserar vi oss på bara på muskelkondition, dock i boxningens anda.

Tapanilan Erä boxning är bäst

Tapanilan eräs boxning är medlem i Finlands Boxnings förbund. Vi har nu börjat söka medlemskap i NuoriSuomen Sinettiserura, målet är att nå ännu högre krav vad gäller kvaliteten.  Ett annat projekt vi är med i är ”Tavoitteena Tokio2020”, där går verksamheten ut på att fördjupa sammarbetet mellan andra grenar samt att ge en positiv bild av boxning bland alla andra grenar.