Kunto- ja kilpanyrkkeilyn vakuutukset ja lisenssit vuodelle 2019

Suomen Nyrkkeilyliitto on siirtynyt käyttämään SuomiSport-palvelua, josta hankitaan kaikki kunto- ja kilpanyrkkeilyyn liittyvät lisenssit ja vakuutukset (www.suomisport.fi). Lisenssikausi vaihtuu vuoden 2019 alusta alkaen kalenterivuoden mukaiseksi eli jatkossa lisenssikausi tulee olemaan 1.1.-31.12. HUOM! Vuoden 2019 lisenssin voit hankkia SuomiSportista vuoden 2019 alusta.

Kaikki lisätiedot lisenssin hankinnasta, eduista jne. löytyvät parhaiten Nyrkkeilyliiton sivuilta. 

Tapaturman sattuessa -ohjeet löytyvät Nyrkkeilyliiton sivuilta. 

Kuntonyrkkeilylisenssit

HUOM! Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää myös jäsenseurojensa kuntonyrkkeilyä harrastavilta jäseniltä vakuutuksettoman kuntonyrkkeilylisenssin hankkimista vuoden 2018 alusta. Vakuutukseton lisenssi muuttuu pakolliseksi vuoden 2018 alusta ja on voimassa kalenterivuoden kauden. Vakuutuksettoman lisenssin hinta on 10€ ja jokaisen Tapanilan Erän kuntonyrkkeilytoimintaan osallistuvan jäsenen tulee hankkia se SuomiSport-palvelusta.

Huomioithan, että vakuutukseton lisenssi ei sisällä vakuutusta loukkaantumisten varalle vaan antaa ainoastaan oikeuden osallistua Suomen Nyrkkeilyliiton alaiseen seuratoimintaan. Suosittelemme lisäksi itsellesi sopivan lisenssivakuutuksen ottamista! Suomen Nyrkkeilyliiton ja OP Vakuutus Oy:n tarjoamat lisenssivakuutukset kattavat äkillisesti tapahtuvat vammat, jotka tapahtuvat nyrkkeilyharjoituksissa, harjoitusmatkoilla ja myös muissa lajinomaisissa harjoituksissa, kuten juoksulenkeillä!

Kuntonyrkkeilylisenssit eivät korvaa sparreissa sattuvia vammoja. Jos sparraat, niin suosittelemme sinulle olympianyrkkeilylisenssiä!

Olympianyrkkeilylisenssit

Suomen Nyrkkeilyliiton ja OP Vakuutus Oy:n tarjoamat lisenssivakuutukset kattavat äkillisesti tapahtuvat vammat, jotka tapahtuvat nyrkkeilyharjoituksissa, harjoitusmatkoilla ja myös muissa lajinomaisissa harjoituksissa, kuten juoksulenkeillä, otteluissa ja ottelumatkoilla.

Suosittelemme olympianyrkkeilylisenssin hankkimista myös vaikka et kilpaile, mutta harjoituksesi sisältävät kontaktia; sparraat tai teet pariharjoitteita. Suurin osa vammoistahan syntyy harjoituksissa!

Kilpanyrkkeilijät voivat hankkia myös vakuutuksettoman Nyrkkeilyliiton olympialisenssin. Tällöin kilpailupaikalla on aina ehdottomasti esitettävä todistus voimassaolevasta kilpanyrkkeilyottelut kattavasta vakuutuksesta.

Toimitsijalisenssi

Lisenssi on pakollinen tuomareille ja kulma-avustajille, mutta myös muut valmentajat voivat hankkia lisenssin harjoitustilanteita varten. Toimitsijalisenssi kuuluu Pohjolan Tuplaturvan alle. Tapaturmavakuutus korvaa vapaaehtoistyötä tekeville esimerkiksi valmennus- tai tuomarityötä tekeville sattuvat tapaturmat.

Ongelmatilanteessa ota yhteys Miika Forsströmiin; miika.forsstrom@finbox.fi tai 040 138 7878 toimistoaikana ma ja to 8.30-16.30, ke 10.30-18.30.

päivitetty: 6.8.2019