Ohjaajat

Ohjaajatiimiimme kuuluu joukko koulutettuja ja kokeneita kuntonyrkkeilyohjaajaa. Tuemme ohjaajien jatkokouluttautumista Nyrkkeilyliiton kursseilla.

Kaikki vakio-ohjaajamme ovat suorittaneet Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja täydennyskoulutuksen tai pitämäänsä ryhmään liittyvän erityiskoulutuksen.

Päävalmentajamme Jari Johansson on suorittanut Nyrkkeilyliiton 2. tason valmentajakoulutuksen.

 

Sinusta kuntonyrkkeilyohjaaja?

Haluatko oppia lisää nyrkkeilystä, valmentamisesta ja ryhtyä TaE nyrkkeilyyn kuntonyrkkeilyohjaajaksi? Tarjoamme sitoutuneille ohjaajille koulutusta, ilmaisen jäsenyyden sekä mahdollisuuden treenata muiden ohjaajien tunneilla. 

Tutustu ohjaajiimme!

 

Daniel

Daniel

Daniel eli Dani on entinen kilpanyrkkeilijä. Dani on kaudella 2022-2023 ohjannut akatemiassa nuoria seuramme aktiiveja ja akatemialaiset ovatkin olleet todella tyytyväisiä Danin ohjaukseen ja treeneihin.

Hilja

Hilja

Hilja on kilpanyrkkeilijä ja hyvin pidetty ohjaaja, joka on kaudella 2022-2023 ohjannut sekä akatemiassa nuoria seuramme aktiiveja että tuurannut välillä kuntonyrkkeilyn puolella muita ohjaajia. Hiljan treeneissä kaikki nauttivat!

Inka

Inka

Inka on tuttu maanantain kuntonyrkkeilytunneilta. Tunneilla on hymy herkässä, niin ohjaajilla kuin treenaajillakin.

Lue lisää
Jari

Jari

Jari on jaostomme päävalmentaja. Hän on vastuussa kilpanyrkkeilijöistä sekä nyrkkeilyakatemiasta. Jari on suorittanut Nyrkkeilyliiton 2. tason valmentajakoulutuksen.

Lue lisää
Kalle

Kalle

Kalle on suorittanut Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssit sekä Diplomikurssin vuonna 2013. Tavoite ja yhdellä yli!

Lue lisää
Mikkis

Mikkis

Mikkis ohjaa kuntonyrkkeilijöiden jatkoryhmää sekä nyrkkeilykoulua. Rakkaudesta lajiin Mikkikseltä eivät ideat lopu!

Lue lisää
Niina

Niina

Niina löysi kuntonyrkkeilystä ratkaisun niska- ja hartiaseudun ongelmiin. Nyt hän toimii ohjaajana ja kannustaa muitakin kokeilemaan rohkeasti lajia.

Lue lisää
Pauli

Pauli

Pauli on pitkäaikaisimpia jäseniämme ja ohjaajia. Paulin hyväsydämisyys ei jää keneltäkään huomaamatta.

Lue lisää
Sara

Sara

Sara on kilpanyrkkeilijä, joka on vuoden 2022 syyskaudella ja vuoden 2023 kevätkaudella ohjannut monissa eri kuntonyrkkeilyryhmissä, aina yhtä piristävänä ja täydellä sydämellä! Saran tunneilla opit oikean tekniikan ja pääset nauttimaan monipuolisista, kuntoa kohottavista treeneistä.

Lue lisää
Venla

Venla

Venla on kilpanyrkkeilijä, joka on kaudella 2022-2023 ohjannut tiistain kuntonyrkkeilyryhmää. Venlan treeneistä saatua palautetta: "Venla: ihanan positiivinen :) Aina tehokkaat ja monipuoliset treenit. Joka tunti erilainen, ei pääse tylsistymään." "Venlan treenit aivan huippuja! Jokainen tunti monipuolinen ja erilainen sekä todella tehokas. Niin kivaa! Kokemus ja paneutuminen näkyy. Kiitos!"

Väinö

Väinö

Väinön ohjaa sekä alkeis- että jatkoryhmän tunteja. Hän yhdistää tunneillaan kilpavalmennuksesta tutut harjoitteet kuntonyrkkeilyyn.

Lue lisää